Om oss

Mobilina Anpassning AB ligger i Limhamn, Malmö.

Vi erbjuder bilanpassning för dig som tex har behov av att sitta kvar i din rullstol under färd, ta med din rullstol och/ eller kör själv. Vi har många olika anpassningslösningar och bilmodeller på plats hos oss som du kostnadsfritt kan prova. Vi har kunder i hela Sverige och levererar därför också i hela Sverige!

Vilka är vi

Martin & Rebecca är vi som står bakom Mobilina Anpassning AB och vi har nu tillsammans samlat på oss många års erfarenhet inom bilanpassning.

För oss har det alltid varit viktigt att alla, gammal som ung med funktionsvariation ska kunna ta del av vad samhället och livet har att erbjuda.

Med både familj och vänner med funktionsvariation ser vi även på väldigt nära håll hur viktigt det är att själv kunna bestämma när och hur man vill lägga upp sin vardag.

Personlig service och engagemang i varje enskild kund är något vi hela tiden strävar efter att kunna erbjuda.

Vi har inte en inglasad lyxig bilhall istället har vi råd att erbjuda konkurrenskraftiga priser till alla våra kunder samt ge garantier på upp till 5 år på våra fordon.

Vår styrka är vår leveranssäkerhet och personliga service.

Varje dag ser vi fram emot att göra skillnad för många fler.

Vi gör inte allt men vi tror att vi kan göra något för väldigt många!

Vad gör vi

Vi erbjuder bilanpassning för dig som tex har behov av att sitta kvar i din rullstol under färd, ta med din rullstol eller kör själv.

Vi arbetar med olika typer av anpassningar, allt från enkla ramper och förankringar till lite mer avancerade lösningar som tex

lyftplattformar och säteslyftar.

Vi har lång erfarenhet av att arbeta med olika typer av fordon, och kan erbjuda anpassningar för såväl privatpersoner som företag, kommuner och organisationer.

 


Vi har många olika anpassningslösningar och bilmodeller på plats hos oss som du kostnadsfritt kan prova.

Självklart har säkerhet och komfort högsta prioritet. Alla anpassningar och produkter är av högsta kvalitet och följer gällande regelverk och direktiv och företagets tekniker är välutbildade och certifierade för att utföra anpassningsarbeten.

Tillsammans med en av Europas största bilanpassare, egna tekniker och ett flertal professionella, produktspecifika samarbetspartners är vi stolta att kunna erbjuda ett stort produkt- och modellprogram.

Vår önskan är att kunna erbjuda alla rullstolsburna passagerare och förare möjlighet att färdas tryggt, bekvämt och säkert.

Hos oss på Mobilina Anpassning AB kan man vara säker på att man får en högkvalitativ och pålitlig anpassning som gör livet både enklare och mer självständigt.

”Det omöjliga gör vi medan ni väntar. Mirakel tar något längre tid”