Om oss

Mobilina Anpassning AB ligger i Limhamn, Malmö. Vi erbjuder bilanpassning för dig som tex har behov av att sitta kvar i din rullstol under färd, ta med din rullstol och/ eller kör själv. Vi har många olika anpassningslösningar och bilmodeller på plats hos oss som du kostnadsfritt kan prova. Vi har kunder i hela Sverige och levererar därför också i hela Sverige!

Hos oss kan du, om du vill, köpa både bilen och bilanpassningen.

Beställ bilen och vi anpassar den eller köp en av våra färdiganpassade fordon och få den med hem direkt.

Kort väntetid vid beställning av ny bil!

Vår målsättning är att hjälpa dig med bilanpassning utifrån just ditt behov. Tillsammans med dig, hittar vi en anpassning som fungerar för dig varje dag. Vi ser till ditt behov och vi hjälper dig att välja rätt bil, inte för stor och inte för liten. 

Hos oss behöver du inte vänta länge på din nya bilanpassade, vi har mycket hemma för omgående leverans och behöver vi göra lite justeringar på den bil du valt ut så löser vi detta på kortast möjliga tid.

Behöver du ha din bil levererad så hittar vi oftast en lösning även på det.

 Kontakta oss gärna om du vill provköra några av våra bilar eller helt enkelt bara har några frågor. Vi är ganska säkra på att vi kommer att hitta en lösning för dig också.

Vi har inga fasta öppettider så vill du besöka oss är det bra om du kontaktar oss först så hittar vi en tid som passar Dig.

Om du kommer med tåg, flyg eller buss så hämtar och lämnar vi dig på stationen eller flygplatsen utan kostnad!

Varmt välkommen att kontakta oss!

Mobilina Anpassning AB