Om oss

Mobilina Anpassning AB ligger i Limhamn, Malmö. Vi säljer både nya och bra begagnade anpassade bilar i olika modeller och storlekar. Vi erbjuder rullstolsbilar, bilanpassning, bilar med lyft eller ramp och golvsänkta bilar. Vi levererar hela bilen inklusive anpassningen i en samlad helhetslösning.

Det kan vara svårt, och många tror att de vet vad dom vill och behöver men oftast hittar vi, med hjälp av vår expertis, en bättre lösning som fungerar för dig varje dag. Vi ser till ditt behov och vi hjälper dig att välja rätt bil, inte för stor och inte för liten. Vår målsättning är att hjälpa dig att anpassa bilen utifrån just ditt behov. Behöver du exempelvis handreglerad gas och broms så har vi även där både nya och bra begagnade till en bråkdel av nypriset.

Vi använder både manuella och elektriska ramper. Våra förankringar till rullstolar är universella och passar de flesta modeller av manuella och elektriska rullstolar samt elmopeder mm.

Vi bygger bland annat på Ford Transit Custom i olika storlekar, Ford Connect, Ford Transit,  Renault Kangoo, Peugeot Partner Tepee, Citroen Jumper, Fiat Ducato, VW Caddy med flera.

Hos oss behöver du inte vänta länge på din nya bil, vi har mycket hemma för omgående leverans och behöver vi göra lite justeringar på den bil du valt ut så löser vi detta på kortast möjliga tid. Behöver du ha din bil levererad så hittar vi oftast en lösning även på det.

Vi säljer också nya rullstolsförankringar, bälten, fotsteg, stolar, reservdelar och mycket mer. 

Våra priser ligger ofta under många andras på marknaden vilket gör oss mycket konkurrenskraftiga. Vi kan erbjuda extra garantilösningar för ditt fordon.

Kontakta oss gärna om du vill provköra några av våra bilar eller helt enkelt bara har några frågor. Vi är ganska säkra på att vi kommer att hitta en lösning för dig också.

Vi har inga fasta öppettider så vill du besöka oss är det bra om du kontaktar oss först så hittar vi en tid som passar Dig. Om du kommer med tåg, flyg eller buss så hämtar och lämnar vi dig på stationen eller flygplatsen.

Varmt välkommen!

Martin Pedersen
Mobilina Anpassning AB