Ford Custom Vision

Vision™ är ett specialdesignat fordon som gör att du kan köra från din rullstol.

Information

Pris: Byggs på beställning
Ref: 1349
Årsmodel: 2023
Mil: 0 Ny bil Svensksåld

Med Vision™ har du möjlighet att köra från din rullstol eller resa som passagerare i rullstol beroende på vad du föredrar och vilket behov du har.

Baserad på Ford Tourneo Custom kommer den med den imponerande Titanium-specifikationen som standard, komplett med toppmoderna funktioner som tex färgbackkamera och mycket mer.

Denna bil gör dig som rullstolsbrukare självständig som förare eller ger dig möjlighet att åka tillsammans med föraren i din rullstol höger fram samtidigt som det finns plats för ytterligare 4 passagerare.

Ford Tourneo Vision™ är ett specialdesignat fordon som gör att du kan köra från din rullstol.

Genom att klicka ur den ursprungliga förarstolen skapas utrymme för din manuella eller eldrivna rullstol. Med hjälp av en praktisk nyckelbricka öppnas din baklucka automatiskt samt fäller ut rullstolsrampen som har mycket låg lutning, så att du enkelt och säkert kan komma in i din bil. Väl inne hittar du enastående sikt och ett automatiskt säkerhetssystem för att säkra din stol på plats.

Om du precis har börjat titta på bilar som du kan köra i från din rullstol är det bra att få expertråd. På Mobilina Anpassning AB kan våra utbildade och vänliga mobilitetskonsulter tala om hur du anpassar din Vision™ för att säkerställa att du får en säker och bekväm körning.

Om du inte planerar att köra bil och du föredrar, eller har behov av att åka längst fram vid sidan av föraren i din rullstol, är Vision™ lösningen för dig. Det ursprungliga, främre passagerarsätet är lätt att ta bort, och då kan en rullstol eller elrullstol komma in via den bakre rampen och köras ända upp, längst fram i bilen. En dockningsstation eller manuella fästen kan används för att säkra rullstolen på plats, tillsammans med ett 3-punktsbälte, vilket säkerställer en säker och bekväm resa.

Intern förflyttning från rullstol till förarsäte, köra bilen från rullstol eller färdas som passagerare i rullstol, vi har alla alternativen i flera olika märken och modeller.

Se filmen här:

Säker, lättkörd och komfortabel

Vi kan leverera bilen åt er!

Leverans kan ordnas mot överenskommen kostnad, personlig eller med biltransport både inom och utanför Sverige.

Finansiering

Vi erbjuder upp till 5 års garanti på alla våra bilar. Läs gärna genom våra finansieringsalternativ

Kontakta oss